Μονωτικά Υλικά Πρίφτης

Η εταιρεία μας εδρεύει στο 4ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας - Βόλου και παρέχει στους πελάτες της κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικών προδιαγραφών μονοτικά και δομικά υλικά. Επισκευτείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της:
•Μεγάλη γκάμα μονωτικών και δομικών υλικών.
•Ανταγωνιστικές τιμές.
•Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.
•Έγκαιρες παραδόσεις.
•Εξυπηρέτηση πελατών από άρτια εκπαίδευμενο και έμπειρο προσωπικό.

Μονωτικά Υλικά

Κορυφαία Ποιότητα και Αξιοπιστία!

Μονωτικά Υλικά

Δομικά Υλικά

Πινέλα και Ρολά

Προφίλ Αλουμινίου/PVC, Μεταλλικές Γυψοσανίδες, Σκάλες κ.α.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες παρέχοντας σας ποιοτικά προϊόντα!

Η DAST Α.Ε είναι μια κοινοπραξία Γερμανό-Aλβανική που ιδρύθηκε τον Ιαννουάριο του 2008.Η DAST έχει αναπτυχθεί με γρήγορους ρυθμούς, καταλαμβάνοντας έτσι μια ηγετική θέση στην Αλβανία και μια ευρεία αναγνώριση στα Βαλκάνια. Και όλο αυτό χάρη στο συνδυασμό της εμπειρίας, της τεχνολογίας, της βαθιάς γνώσης της αγοράς, των εξαιρετικών επιχειρηματικών ικανοτήτων καθώς και του οικονομικού δυναμικού.

Η Εταιρεία μας έχει αφιερώσει όλες τις δυνατότητές της στη στρατηγική της ανάπτυξης και της τεχνολογικής καινοτομίας. Ακριβώς αυτό μας προσέφερε τη φήμη των ταλέντων. Η σταθερή ανάπτυξη ήταν από τις απαρχές της DAST αναπόσπαστο μέρος των αξιών και της στρατηγικής της Εταιρείας μας. Από τη διαχείριση των κινδύνων έως τη δημιουργία της μακροπρόθεσμης αξίας, η Dast κάνει ένα ταξίδι επιδόσεως μοντέλο, δημιουργώντας το παράλληλα με τις μακροπρόθεσμες δραστηριότητες καθώς και με τη διεθνή επέκταση της Εταιρείας.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της DAST συμπεριλαμβάνει: κόλλες πλακιδίων, συμπληρωματικά υλικά αρμόστοκων, διακοσμητικά ενδύματα, κονιάματα, φινιρίσματα , προϊόντα με βάση το γύψο, αυτοεπιπεδούμενα υλικά, υγρομονωτικά υλικά, σιλικόνες, πρόσθετα ενισχυτικά, όξινα καθαριστικά, δίχτυα, ιμάντες και άλλα αξεσουάρ που εφαρμόζονται στην τοποθέτηση των πλακιδίων, στο διακοσμητικό ένδυμα των τοίχων, στην υλοποίηση των φινιρισμάτων, στην συγκόλληση των τούβλων και τσιμεντόλιθων, στο γέμισμα των τοιχωμάτων των τούβλων και των τσιμεντόλιθων, στην επιπέδωση και στην αυτοεπιπέδωση και στην υγρομόνωση των οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε μεταβλητές ατμοσφαιρικές συνθήκες.

ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ DAST

Η DAST πιστεύει στην αυξημένη αξία της Τεχνολογίας και στα Ευρωπαϊκά Μηχανικά Πρότυπα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προϊόντα μας κυριαρχούν σε κάθε αγορά. Η τεχνολογία m-tec, τα τεχνικά πρότυπα EN, όπως και τα πρότυπα της ποιότητας TUV μας βοηθούν να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί εμείς δεν πληρώνουμε για τα λάθη, διότι η πλήρως αυτοματοποιημένη και σχεδιασμένη τεχνολογία της αυστηρής εφαρμογής των τεχνικών προτύπων EN δεν λανθάνει.

Το δικό μας Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης παρέχει πρωτοποριακή λειτουργία στην δημιουργία και στον σχεδιασμό νέων λύσεων. Τα εργαστήρια μας, τα οποία έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στον έναν και μοναδικό μας στόχο, να βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα πριν τη ζήτηση της αγοράς, προσφέροντας έξυπνες και σταθερές λύσεις. Μια επιστημονική ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, εργάζεται ακατάπαυστα για την εφεύρεση αυτών των λύσεων. Η τεχνολογία της παραγωγής είναι απόλυτα σύγχρονη και διαχειρήσιμη μέσω ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος. Η παραγωγή, η συσκευασία και ο έλεγχος είναι λειτουργίες τελείως αυτοματοποιημένες και ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα αισθητήρων. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τεχνικά πρότυπα EN ενώ η διαχείριση της ποιότητας πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο TUV. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης των πελατών λειτουργεί με ταχύτητα και αφοσίωση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες από την οπτική γωνία των πελατών.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οι εγκατεστημένες γραμμές παραγωγής m-tec στο εργοστάσιο μας έχουν μια παραγωγική ικανότητα 50 τόνους την ώρα. Η τεχνολογία παραγωγής m-tec έχει το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτεί εγκαταστάσεις σε ύψος. Οι ατομικοί προγραμματισμένοι ελεγκτές, συνδεδεμένοι με τα μηχανικά συστατικά, εγγυούνται την μέγιστη ακρίβεια του συστήματος. Η τεχνολογία m-tec είναι προσαρμοσμένη για μαζική παραγωγή, πραγματοποιεί το λύγισμα των βαριών συστατικών προϊόντων και πραγματοποιεί την αυτόματη μεταφορά προς τους στύλους της ανάμειξης. Αυτή είναι εξοπλισμένη με ένα ευέλικτο σύστημα προσδιορισμού της δοσολογίας των προσθέτων (FAD).

POWERDOS είναι ένα πλήρως αυτόματο σύστημα δοσολογίας. Η DAST το χρησιμοποιεί για την ακριβή δοσολογία των υλικών σε μεγάλες ποσότητες, όπως π.χ. στις σκόνες και στο κοκκώδες υλικό, ειδικά για τα υλικά σε μορφή σκόνης με φτωχή ποιότητα ροής. Η τελευταία τεχνολογία της οπτικής απεικόνισης ελέγχου μέσω του οποίου μπορεί να ελεγχθεί με ανεξάρτητο τρόπο από τον γενικό ελεγκτή του συστήματος, αυξανόμενης της ακριβής δοσολογίας σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες με βαθμό ακρίβειας έως και +/-1 gr, οδηγούν στο 0 (μηδέν) τη δυνατότητα του λάθους και της παραμόρφωσης των προϊόντων. Η ακρίβεια είναι ανεξάρτητη από τον όγκο των υλικών, ενώ η DAST καταφέρνει να ελαττώσει την ποσότητα των πρώτων υλών αποφεύγοντας εντελώς τις απώλειες και τις ζημιές.

Προοπτική του μέλλοντος …

Η Dast έχει επίγνωση του γεγονότος ότι τα οικολογικά προβλήματα δεν είναι μόνο προβλήματα του παρόντος, αλλά επεκτείνονται στο χρόνο προς το μέλλον. Εν βάσει αυτής της ευθύνης, η DAST συνεχώς αφοσιωμένη, έδειξε μεγάλη προσοχή σην επιλογή των πρώτων τυποποιημένων υλών και υπέρ του Οικοσυστήματος, στη χρήση των φιλικών τεχνολογίων προς το περιβάλλον όσον αφορά την παραγωγή των προïόντων της, συνεχίζοντας περαιτέρω την αλυσίδα της φύσεως προσφέροντας έτσι ποιοτικά και οικολογικά προïόντα.

Σύντομα η Dast θα επενδύσει στη χρήση της ανακυκλωμένης ενέργειας με το σκοπό να σεβέται κάθε μέρα και περισσότερο τον πλανήτη. Όλη αυτή η αφοσίωση βασίζεται στην εργασία με πάθος, στη δέσμευση και την σοβαρότητα όλων των Τμημάτων της; Το Τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης, τα Εργαστήρια, το Τμήμα Πωλήσεων, το Τμήμα Εξαγωγών, το Τμήμα Μάρκετιγκ, η Τεχνική Υποστήριξη, οι Διανομείς, οι Εταίροι και οι Πελάτες μας, που όλοι μαζί εργάζονται σαν ένα μοναδικό σώμα στην υπηρεσία των μελλοντικών γενιών. Νιώθουμε υπερήφανοι να σας πούμε ότι είναι η χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί. Ας αγαπάμε περισσότερο τον πλανήτη μας …Κατάλογος προϊόντων DAST


wholesale air max|cheap air jordans|pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap sneakers|wholesale jordans|cheap china jordans|cheap wholesale jordans|cheap jordans|wholesale jewelry china|wholesale jerseys